Biokaasuteknologiaa ja ympäristökonsultointia

Watrec on suomalainen ympäristöalan asiantuntijayritys, jonka ydinosaamista on biokaasuteknologia sekä ympäristö- ja energiaosaamiseen perustuva konsultointi. Olemme suunnitelleet ja toimittaneet erilaisia orgaanisen jätteen ja jäteveden käsittelyratkaisuja jo vuodesta 2003 lähtien. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön osaamista ja teknologiaa, jonka avulla jätettä voidaan käsitellä taloudellisesti ja kannattavasti. Samalla jätteestä voidaan tuottaa uusiutuvaa energiaa sekä korkeatasoisia lannoitetuotteita.

LÄHTÖKOHTANA PALVELU

Asiantuntemuksemme perustuu Watrecin henkilöstön vahvaan ammattitaitoon ja vastuullisiin menettelytapoihin. Yhteistyökumppaniemme kanssa löydämme parhaat ja laadukkaimmat ratkaisut jokaiseen kohteeseen. Palvelemme asiakkaitamme usein pitkäkestoisissa asiakassuhteissa yhteistyössä luotettavien ja toimittajien kanssa.

ÄLYKKÄITÄ JA PUHTAITA RATKAISUJA

Meillä on vain yksi planeetta ja meidän on pidettävä siitä huolta. Siksi me Watrecilla pyrimme aina ekologisiin ja puhtaisiin ratkaisuihin. Etsimme jatkuvasti myös uusia innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta saadaan vähennettyä.

KULTTUURI JA ARVOT

Meidän intohimomme on ymmärtää asiakkaan tarpeita ja suunnitella paras ratkaisu niiden pohjalta. Tämän vuoksi me Watrecilla haluamme toimia asiakaslähtöisesti.  Teemme kaikkemme, jotta yhteisesti sovitut tavoitteet saavutetaan. Siksi haasteesi on meidän ilomme.

Watrec Oy

Nikkilänkatu 5 F, 30100 Forssa