KOKONAISVALTAISTA PALVELUA

 

Watrecin ajattelutavan lähtökohtana on palvelu. Emme näe biokaasulaitosta yhtenä rakennusurakkana, vaan kokonaisuutena, jolla on omat yksilölliset tarpeensa. Nämä tarpeet tulee ottaa huomioon jo luvituksista lähtien, ja ne kulkevat mukana niin suunnittelussa kuin rakentamisessa ja operoinnissa.

Me Watrecilla ymmärrämme, että yksi vaihtoehto ei sovi kaikille. Suunnittelemme parhaan ratkaisun tapauskohtaisesti jokaiselle asiakkaallemme. Nykyaikaisella ja todennetulla teknologialla pystymme kääntämään jäteongelmat hyödyllisiksi sivuvirroiksi.

Jäte- tai jätevedenkäsittelytoiminnan aloittaminen vaatii huolellista suunnittelua ja viranomaisselvitysten laatimista. Watrec auttaa, kun osaamista rakennettavan laitoksen teknologian tai prosessien suunnitteluun ei ole. Asiantuntijamme suunnittelevat toimivan prosessin joka kohteeseen ja toimivat tarvittaessa myös projektinjohtona vastaten töiden etenemisestä. Laitoksen käyttöönoton jälkeen olemme apuna myös tarvittavien tarkkailu- ja turvallisuussuunnitelmien laatimisessa, sekä laitoksen huoltotoimenpiteissä. 

KOKONAISVALTAISTA PALVELUA

 

Watrecin ajattelutavan lähtökohtana on palvelu. Emme näe biokaasulaitosta yhtenä rakennusurakkana, vaan kokonaisuutena, jolla on omat yksilölliset tarpeensa. Nämä tarpeet tulee ottaa huomioon jo luvituksista lähtien, ja ne kulkevat mukana niin suunnittelussa kuin rakentamisessa ja operoinnissa.

TOIMITUKSET

Laitostoimitukset

Arvojemme mukaisesti lupaamme löytää parhaan ratkaisun jokaiselle asiakkaallemme. Tässä hyödynnämme työntekijöidemme tietotaitoa ja parhaaksi todettuja käytäntöjä ympäristötieteestä, jotta asiakas saisi mahdollisimman suuren hyödyn jätteen- ja jätevesienkäsittelystä. Pyrimme kaikessa toiminnassamme tehokkuuteen, taloudellisuuteen ja ekologisuuteen.

Prosessitoimitukset

Mikrobiologisten prosessien ohjaaminen on toisinaan haasteellista. Aina ei tule ajatelleeksi, että toimivankin laitoksen tehokkuutta ja vakautta voidaan parantaa tai käyttökustannuksia laskea pienillä muutoksilla. Tulemme mielellämme tutustumaan toimintaanne ja antamaan neuvoa miten voimme yhdessä tehostaa laitoksenne toimintaa.

Mikäli emme toimintatarkastelussa löydä mitään parannettavaa, on tämä selvitys asiakkaalle täysin ilmainen!

AUTAMME

Suunnittelutöissä

Me Watrecilla suunnittelemme ratkaisun, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Ydinosaamistamme on jäte- ja jätevedenkäsittelyprosessien suunnittelu. Projekteissamme on usein mukana pääsuunnittelija, jonka jälkeen laitos on mahdollista rakentaa toisen toimijan kautta Watrecin suunnitelman pohjalta. Yritykselläsi voi myös olla resursseja rakentaa laitos suunnitelman pohjalta.

Viranomaisvelvoitteissa

Ennen jäte- tai jätevedenkäsittelytoiminnan aloittamista joudutaan tekemään useita teknillisiä ja taloudellisia selvityksiä toiminnan edellytyksistä. Näiden lisäksi on hoidettava lukuisia viranomaisvelvoitteita (kuten YVA-selvityksiä tai ympäristölupia). Myös toiminnan aikana tarvitaan erilaisia tarkkailu- ja turvallisuussuunnitelmia. Watrecin kokeneella henkilöstöllä on käytännönläheistä osaamista näiden lupaprosessien selvittämisestä ja laatimisesta. Haluamme tarjota tätä osaamista helpottaaksemme sinun arkeasi.

Projektinjohtamisessa

Watrecin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia projektin etenemisestä. Tarjoamme käyttöösi henkilökuntamme asiantuntemuksen ja kattavan kokemuksen projektinjohtamisessa. Tarvekartoituksella ja hankeselvityksellä muodostamme asiakkaan kanssa yhteisen näkemyksen tarvittavista toimenpiteistä sekä taloudellisista ja ajallisista resursseista. Kartoituksen jälkeen ratkaisuhakuinen organisaatiomme huolehtii hankkeen projektinjohtamisesta ja -hallinnasta puolestasi.

Kolmannen osapuolen arvioinneissa

Riippumattoman arvioinnin hyödyntäminen parantaa sekä avoimuutta että yhteistyötä eri toimijoiden kesken. Täten varmistat saavasi parhaan mahdollisen ratkaisun, joka sopii sinun tarpeisiisi. Avainhenkilöidemme vahva akateeminen tausta, sekä yrityksemme 15 vuoden kokemus käytännön ratkaisuista takaa ammattimaisen ja osaavan asiantuntija-arvioinnin käyttöösi.

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ TEILLE SOPIVA RATKAISU

 

Asiantuntijamme suunnittelevat jokaisella asiakkaalle tapauskohtaisesti sopivimman ratkaisun. Käymme laitoksella maksutta tutustumassa kohteeseen ja teemme tilannekartoituksen nykyisestä tilanteesta. Tämän pohjalta laadimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisun ongelmaan. Palvelumme voi vaihdella yksittäisen prosessin tehostamisesta avaimet käteen -ratkaisuun. Tärkeintä on, että palvelemme jokaista asiakasta juuri heille sopivalla tavalla.

Watrec Oy

Nikkilänkatu 5 F, 30100 Forssa